22. joulukuuta 2016

porkkanarieskat


Onko vielä jouluksi vaalealeipä
hukassa?
Tässä helppo ja HERKULLINEN
rieskan ohje.

Äitilläni on ollut pitkään
tapana tehdä porkkanasta ja kaurasta rieskaa.
Hänenkin reseptillään tulee herkullisia,
hieman sitkeitä rieskoja.
Se taikina vaan on hieman hankalaa käsitellä,
joten piti sekin jo hyväksi havaittu ohje
muuttaa helpompaan muotoon.
laiska, mikä laiska..

Tee taikina ensimmäisessä kuvassa
olevan ohjeen mukaan.
Kun taikina on jäähtynyt leivo
taikinasta pieniä rieskoja,
paista 250 asteessa sopiviksi
ehkä noin 10min.
Kun pinnalla on vähän paiston väriä,
ovat rieskat valmiita.


Namskua!
Vain voita tuoreelle rieskalle ja
ihanat rasvalirit valuu pitkin käpäliä..
Niin hyvää!


-Memmi

1 kommentti:

  1. Testasin reseptin ja lapset kyseli, "monesko sulla on jo menossa?" Ihan maistu. 😋

    VastaaPoista