17. joulukuuta 2015

17.luukku


Nyt ois melkein kaikki piparkakkutouhut
ohi joten täytyy keksiä mihin 
piparkakkutaikinan reunat käyttää.:)

Tässä herkullinen vinkki:
toffee-hasselpähkinä-piparkakut

Kauli jämistä pitkä suorakaide.


Ripottele piparkakkulevylle pähkinärouhetta.
Leikkaa fudgesta ohuita siivuja ja levitä
ne piparkakkulevylle.


Kääri rullalle ja ripottele
 pähkinärouhetta pöydälle.
Rullaile tankoa rouheessa.



Leikkaa tangosta noin sentin paksuisia siivuja


ja asettele pellille ja paista 200asteessa sopiviksi. 

Sitten vain herkuttelemaan!
Lämpimänä mun erityis herkkua,
En muuten ees tykkää kauheesti piparkakusta 
mut nää oli herkkua!


Jouluisia herkkuhetkiä!

t.Memmi

4 kommenttia:

  1. Pitäsköhän mun tehä vielä yks piparitaikina että vois ihan vaan kokeille. :-D

    VastaaPoista
  2. Näin vois varmaan jalostaa valmistaikinaakin, ku ne piparit ei vaan maistunu yhtä hyvälle..

    VastaaPoista
  3. Kannattaa kyllä kokeilla! oli herkkua. :)

    VastaaPoista
  4. Kannattaa kyllä kokeilla! oli herkkua. :)

    VastaaPoista