23. joulukuuta 2014

23.luukku

Herkullinen marenkikääretorttu 
sai täytteeksi kinuskia ja vadelmia.

2 valkuaista
1,5dl sokeria

3 kananmunaa
2 keltuaista
1,5dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
0,5dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta

- Erottele valkuaiset ja vaahdota sokerin kanssa. 
Laita vaahto pursotinpussiin.
-Vaahdota keltuaiset, kananmunat ja sokerí
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon 

-Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
-Pursota valkuais vaahdosta raitoja pinnalle.

-Paista 175asteessa n. 20min
-Anna jäähtyä oikeinpäin, älä peitä!


 -Tee täyte

200g tuorejuustoa
2dl kermaa
1dl kinuskia

-Vaahdota.
-Kumoa kääretorttupohja ja levitä vaahto pohjalle.
-Ripota vadelmia tai puolukoita päälle ja kinuskista raitoja.


 -Rullaa ja nauti! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti