Nyt ois melkein kaikki piparkakkutouhut
ohi joten täytyy keksiä mihin
piparkakkutaikinan reunat käyttää.:)
Tässä herkullinen vinkki:
toffee-hasselpähkinä-piparkakut
Kauli jämistä pitkä suorakaide.
Ripottele piparkakkulevylle pähkinärouhetta.
Leikkaa fudgesta ohuita siivuja ja levitä
ne piparkakkulevylle.
Kääri rullalle ja ripottele
pähkinärouhetta pöydälle.
Rullaile tankoa rouheessa.
Leikkaa tangosta noin sentin paksuisia siivuja
ja asettele pellille ja paista 200asteessa sopiviksi.
Sitten vain herkuttelemaan!
Lämpimänä mun erityis herkkua,
En muuten ees tykkää kauheesti piparkakusta
mut nää oli herkkua!
Jouluisia herkkuhetkiä!
t.Memmi
Pitäsköhän mun tehä vielä yks piparitaikina että vois ihan vaan kokeille. :-D
VastaaPoistaNäin vois varmaan jalostaa valmistaikinaakin, ku ne piparit ei vaan maistunu yhtä hyvälle..
VastaaPoistaKannattaa kyllä kokeilla! oli herkkua. :)
VastaaPoistaKannattaa kyllä kokeilla! oli herkkua. :)
VastaaPoista