Herkullinen marenkikääretorttu
sai täytteeksi kinuskia ja vadelmia.
2 valkuaista
1,5dl sokeria
3 kananmunaa
2 keltuaista
1,5dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
0,5dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta
- Erottele valkuaiset ja vaahdota sokerin kanssa.
Laita vaahto pursotinpussiin.
-Vaahdota keltuaiset, kananmunat ja sokerí
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon
-Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
-Pursota valkuais vaahdosta raitoja pinnalle.
-Paista 175asteessa n. 20min
-Anna jäähtyä oikeinpäin, älä peitä!
-Tee täyte
200g tuorejuustoa
2dl kermaa
1dl kinuskia
-Vaahdota.
-Kumoa kääretorttupohja ja levitä vaahto pohjalle.
-Ripota vadelmia tai puolukoita päälle ja kinuskista raitoja.
-Rullaa ja nauti! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti